Avetica is 13 jaar jong

Op 11 februari 2003 gingen wij langs de KvK om Avetica op te richten. Nu 13 jaar later vieren we dit met 17 collega’s met een teamuitje in Dordrecht. Vanaf 15.00 uur zijn we daarom niet bereikbaar, maar morgenochtend staan we weer helemaal klaar voor onze klanten.

Ik vind het bijzonder om te zien hoe ons bedrijf is gegroeid de afgelopen jaren, want pas in september 2010 hebben we de eerste medewerker aangenomen. En dan nu met zo’n mooi team elke dag onze klanten te kunnen helpen met Moodle, is iets om dankbaar en trots op te zijn.

13-jaar.jpg

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees