Avetica, Moodle Premium Partner

Pioneer, responsive Moodle template met veel opties

  • Moodle tips
  • >
  • Pioneer, responsive Moodle template met veel opties

De tijd dat Moodle templates er nog behoorlijk Spartaans uitzagen, ligt echt achter ons. Met enige regelmatig worden er nieuwe templates ontwikkeld en online gezet in de Moodle template database. Wel zie je vaak dat de nieuwe templates voortborduren op eerdere ontwerpen zoals Essential, de eerst echte goede responsive template uit 2013.

Pioneer is zo’n nieuwe template. De marketingspots, mooie inlogpagina met grote foto en de vele opties om de template te configureren zijn duidelijk herkenbaar. Pioneer is beschikbaar voor Moodle 2.9 en hoger.

Bekijk de video van ruim 13 minuten waarin alle opties worden getoond.

 

Moodle Pioneer course header mainpage - showgrades
Cijferlijst – Moodle template Pioneer

 

Moodle Pioneer Homepage
Homepage – Moodle template Pioneer

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?