Plusklas: Custom template en inrichting

Kasper Ponte van Het PONTE Plusklas Programma vroeg ons recentelijk om samen met hem te werken aan het verbeteren van hun Moodle site Ponte zet deze in bij het aanvullende onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. De eerste stap die we hebben gezet was het ontwikkelen van een eigen template in opdracht van Kasper Ponte. Vervolgens hebben we hier samen verder vorm aan gegeven door:

Gebruik te maken van een ‘speelse’ lettertype en iconen en een aangepaste navigatie op de homepagina te maken die de leerlingen naar specifieke onderdelen in de leeromgeving leidt.

Ponte_plusklas_Startpagina
[twocol_one]Consequent gebruikt te maken van iconen om de leerlingen door de stappen van het programma te leiden en verschillende cursus formats in te zetten die aansluiten bij het doel van de cursuspagina. En een aangepaste vormgeving van de login-pagina te ontwikkelen.

Het eindresultaat is een Moodle site die gemakkelijk en intuïtief in te gebruiken is, cross device ingezet kan worden en er vooral het gedachtegoed nastreeft dat leren leuk moet zijn!

[/twocol_one]

[twocol_one_last]Ponte_plusklas_cursuspagina[/twocol_one_last]

Ponte_plusklas_login

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees