Vacature Front-end developer

Avetica is toonaangevend in Nederland en België voor het beheer, support en implementatie van het open source leermanagementsysteem Moodle. Meer dan 1.200.000 gebruikers leren dagelijks via Moodle. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Front-end developer (32-40 uur p/week)

Wie ben jij?

Je wilt graag samen met collega’s bijdragen aan het bouwen van mooie leeromgevingen voor klanten als KLM, ANWB en UWV. Als we jou een ontwerp of een huisstijl laten zien, ga jij met plezier de uitdaging aan om die op een originele manier digitaal weer te geven. 

Je houdt ervan om mooie thema’s te maken en je kunt laten zien dat je daar goed in bent. Je bent in staat om de wensen en verzoeken van eindgebruikers te vertalen in een ontwerp en kunt daarover tijdens het ontwerptraject zelfstandig  met hen en collega’s overleggen.

Je vindt het prettig om je agenda zelf te beheren en kunt de balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid vinden. Je hebt inzicht in het ontwikkelproces en durft het initiatief te nemen voor volgende stappen. Doordat je helder communiceert over de voortgang en keuzes die je maakt, hebben klanten en collega’s vertrouwen in de samenwerking met jou. Je draagt er op die manier aan bij dat de klant tevreden is over zowel het proces als het product. 

Je analytische kwaliteiten zorgen ervoor dat je meestal in staat bent om een probleem zelf op te lossen. Lukt dat niet, dan durf je collega’s om hulp te vragen. Je bent ook bereid om collega’s te helpen als ze jou nodig hebben. Je kunt feedback geven en ontvangen en die omzetten in ontwikkeldoelen.

Je bent bovendien nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en je bent gedreven om een product op te leveren waar zowel jij als de klant trots op zijn.

Wie zijn wij?

Avetica, gestart in 2003, is een groeiende full service e-learning dienstverlener en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende ondernemingen die zich professioneel met Moodle bezig houden. Sinds 2019 is Avetica ook Moodle Premium Partner voor Nederland en België.

Avetica heeft haar klanten ondertussen in Nederland, België en ook daarbuiten. Van multinationals tot zelfstandige professionals in het bedrijfsleven, onderwijs, gezondheidszorg en de (semi)-overheid.

Bij Avetica werken 23 mensen met passie en plezier aan het ontwikkelen van online leeromgevingen. De sfeer op onze kantoren in Maasdam en Gendt is goed. De cultuur bij Avetica is veilig en vrolijk. Mede daarom is er nauwelijks verloop van personeel. 

De cultuur van veiligheid zie je weerspiegeld in de diversiteit aan collega’s. Bij Avetica werken ongeveer evenveel vrouwen als mannen en dat houden we graag zo. Mensen verschillen en dit is helemaal prima. Voor Avetica is inclusiviteit vanzelfsprekend en het zit in ons DNA. Er is volop ruimte om jezelf te zijn.

We stimuleren elkaar en versterken talenten en kwaliteiten. We bieden hulp en zijn bereid aanpassingen te doen als dat nodig is.

Avetica biedt ruimte voor hybride werken en vrijheid bij het indelen van je werktijden. Bij Avetica wordt stevig doorgewerkt; mensen zijn gemotiveerd en hebben geen afrekencultuur nodig om resultaten neer te zetten. We wisselen werken af met ontspanning en ondernemen samen leuke dingen.

Omdat we groeien en onze huidige front-end developer het al een tijd te druk heeft, zoeken we een (junior) front-end developer. In die functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en vormgeven van mooie Moodle thema’s in de huisstijl van onze klanten.

Wat vragen we?

We willen dat je je herkent in de hierboven gegeven omschrijving en dat je beschikt over:

 • verantwoordelijkheidsgevoel
 • inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelingsgebieden
 • MBO werk- en denkniveau
 • minstens 1 jaar relevante werkervaring als front-end developer
 • ervaring met Bootstrap, Javascript / JQuery, HTML5, CSS, Moustache en aanverwante tools.
 • basiskennis van PHP en MySQL 
 • kennis van UX / UI 
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden we?

Avetica biedt: 

 • salaris in overleg 
 • de kans om mee te groeien in een dynamische en mensgerichte organisatie
 • volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je bent omringd door experts en er worden regelmatig interne sessies georganiseerd. Daarnaast is er ruimte om deel te nemen aan (externe) meet-ups en events.
 • een gezellig, hecht team van professionele collega’s
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur ons je CV en/of portfolio of neem voor meer informatie contact op met Michiel Vree via ons contactformulier. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees