Vergelijking Totara Learn, Moodle en Moodle Workplace

  • Moodle tips
  • >
  • Vergelijking Totara Learn, Moodle en Moodle Workplace

Waarin verschillen Moodle en Moodle Workplace met Totara Learn? Voor wie dit laatst genoemde LMS niet bekend is, moet je weten dat Totara een kloon is van de Moodle software met extra functionaliteit voor bedrijven en organisaties. Toen Totara in 2011 uitkwam, noemde ik Totara Learn al de ‘zakelijke Moodle’.

Overeenkomsten en verschillen

Er zit veel vergelijkbare functionaliteit tussen Totara Learn en Moodle Workplace. Maar uiteraard wint Moodle Workplace het qua hoeveelheid functies. Vooral in de geavanceerde mogelijkheden bij multi-tenancy blinkt Moodle Workplace uit. Weet wel dat deze mogelijkheden pas in versie 3.9.1 (verwachte release in de zomervakantie) beschikbaar komen.

Analyse per functiegebied

Deze vergelijking is ook in zijn geheel in als folder (pdf) te downloaden. En er is ook een versie aanwezig met alleen maar een vergelijking tussen Moodle en Moodle Workplace. Handig als je een upgrade van Moodle naar Moodle Workplace overweegt.

Meer weten over Moodle Workplace

Ben je benieuwd naar Moodle Workplace en denk je dat multi-tenancy, de flexibele rapportage generator en het werken met programma’s en (her)certificeringen iets voor jouw organisatie zijn? Neem dan contact op met ons. In een online demo zullen we de kracht en flexibiliteit van Moodle Workplace laten zien.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees