Verstuur bericht over wijziging of nieuwe activiteit in je Moodle cursus

  • Moodle tips
  • >
  • Verstuur bericht over wijziging of nieuwe activiteit in je Moodle cursus

Een Moodle cursus is een dynamisch geheel. Je ontwerpt als docent een cursus en zorgt voor veel activiteiten waar cursisten zaken kunnen toevoegen, delen etc. Ook als docent zul je in de loop van de cursus nog wel eens een onderdeel toevoegen of wijzigen.

Met de plugin ‘Resource notification‘ kun je nu direct een bericht sturen dat er iets gewijzigd is of toegevoegd aan je cursus. De optie komt beschikbaar bij elke activiteit waar je ook ‘Bewerk instellingen’ terug ziet. Natuurlijk kun je de functie ook gebruiken om deelnemers te wijzen op bijvoorbeeld de voorbereiding voor een klassikale sessie in een blended traject. Stuur ze eenvoudig een bericht vanuit de activiteit.

Je kunt bepalen of je het bericht stuurt aan elke deelnemer, een groep of een selectie van deelnemers.

Resource notification

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees