Moodle Association – update

Al eerder schreven we hier over de Moodle Association. Deze week verscheen een update.

Reglementen
De onderliggende reglementen zijn gereed waardoor registratie als ‘stichting’ in Australië in gang is gezet. Advocaten die mee kijken geven aan dat ze het een innovatieve aanpak en concept vinden. Tevens loopt een aanvraag bij de belastingdienst om bijdrages uit te sluiten van wat ik vertaal als BTW. In december verwacht men alles rond te hebben om een definitieve lancering en eerste project te doen.

Website
De website https://moodleassociation.org/ heeft een wijziging ondergaan en bevat steeds meer informatie. De achterliggende Moodle site die gebruikt wordt voor het hele proces is ook bijna gereed.

Projecten
Om voorstellen die de association ontvangt goed te stroomlijnen is een apart cursusformat gemaakt waarvan je hieronder een preview kunt zien.

Format Moodle Association

Association Committee
De eerste committee die leiding zal gaan geven aan het proces wordt gekozen door Moodle HQ. Er zijn een aantal kandidaten maar aanmelding kan nog steeds. Interesse stuur een bericht aan info@moodleassociation.org

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees