Op zoek naar goede Moodle expert?

Stap over naar Avetica

Direct contact?

Stuur ons een bericht via Whatsapp. Klik of scan onderstaande QR-code.

Whatsapp Business QR-code - Avetica

 

Wil jij goed geholpen worden met Moodle? Stap over naar Avetica, de enige Moodle Premium Partner!

Waarom overstappen?

Je bent niet voor niets op deze pagina uitgekomen, want je bent niet tevreden over je huidige leermanagementsysteem (LMS). Het biedt te weinig functionaliteit, het is niet flexibel, de wensen van de organisatie zijn dusdanig veranderd dat een ander LMS hard nodig is of je wilt processen automatiseren om geld te besparen en deze mogelijkheid zit niet in jouw LMS.

Je kan ook problemen ervaren bij je huidige leverancier. De klantenservice reageert traag en ze geven antwoorden die je zelf ook kan vinden op internet. De leverancier heeft niet het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging, wat tegenwoordig wel een absoluut vereiste is. Jij bent als organisatie verantwoordelijk voor de veiligheid van de data in jouw LMS, ook als je dit hebt uitbesteed. Kortom, je wilt je zaken goed en veilig geregeld hebben.

Jouw organisatie host Moodle op een eigen server en er is te weinig Moodle expertise aanwezig. Technische problemen worden niet goed opgelost en bij het upgraden naar een nieuwere Moodle versie verschijnen foutmeldingen omdat niet de juiste procedures worden gevolgd. Dit geeft frustraties bij jou en jouw collega’s, want het draagvlak voor deze mooie online leeromgeving daalt. IT-managers zitten met de verborgen kosten van het beheren van de Moodle site op een afdeling die vaak toch al heel druk is. Waarom zelf doen als je het goed en goedkoop kan uitbesteden aan de Moodle experts van Avetica.

Stap over van een ander LMS naar Moodle

Gebruik je nu een ander LMS en wil je overstappen naar Moodle? Weet dan dat Moodle het meest uitgebreide LMS ter wereld is. Het is flexibel en ontworpen voor mobile first. Docenten en studenten zullen makkelijk hun weg vinden in Moodle. Voor de overstap is het belangrijk om te bepalen welke content en welke gegevens je wilt overnemen naar Moodle. Gaat alle content over of alleen de huidige cursussen? En moeten ook alle behaalde leerresultaten en certificaten van de gebruikers mee? Wij bespreken graag samen hoe we de overstap zo goed mogelijk kunnen realiseren. Interesse, neem dan contact met ons op.

Stap over naar een andere Moodle leverancier

Volg jij het voorbeeld van KLM, VUmc, Ministerie van VWS, KansKwadraat en andere organisaties? Allemaal klanten die zijn overgestapt naar Avetica en nu heel tevreden zijn met onze goede Moodle dienstverlening. Wij hebben de meeste Moodle expertise. Met 21 medewerkers en 20 jaar ervaring met Moodle zijn wij het enige bedrijf in Nederland en België dat een totaalpakket voor Moodle aanbiedt. Bij onze one-stop-shopping horen diensten als Moodle hosting, implementatie, training, support, applicatiebeheer en maatwerkontwikkeling.

Jouw Moodle site staat veilig bij Avetica. Wij zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd én voldoen aantoonbaar aan de AVG middels een ISAE 3000 accountantsverklaring. 

Niet voor niets zijn wij Moodle Premium Partner.

Avetica, Premium Moodle Partner in Nederland en België.
Moodle Workplace
0
Moodle LMS
0
Lerenden
0

Waarom Avetica als partner?

Avetica als partner
Edwin

Gedurende het project kwam duidelijk de expertise van Avetica naar voren. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd om de inrichting zo efficient mogelijk te maken. Daarnaast brengen ze de benodigde kennis goed naar ons over. 

Edwin Bleumink

Innovation Manager Learning Technology, KLM

Neem contact op over Moodle

Wil je de uitgebreide mogelijkheden zien van Moodle Workplace? Neem contact met ons op en we plannen samen een (online) demo.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees