Quickscan nodig van jouw Moodle site?

Gebruik je Moodle en ben je niet tevreden?
Vraag een
gratis quickscan aan en ontvang een rapportage

Gratis quickscan

Jij vindt het belangrijk dat jouw deelnemers een aantrekkelijke leeromgeving zien en daar goed kunnen leren. Helaas zien we (te) vaak dat veel Moodle sites er niet uitnodigend uitzien en deelnemers de weg kwijtraken en afhaken. Dit wil je voorkomen.

Avetica, Premium Moodle Partner in Nederland en België.Met onze gratis quickscan van jouw Moodle site bepalen we in een half uur de belangrijkste verbeterpunten. De quickscan wordt uitgevoerd door één van de Moodle experts van Avetica. Wij zijn de enige Moodle Premium Partner van Nederland & België.

Welke stappen doorlopen we in de quickscan?

Hoe ziet het proces eruit?
  1. Vul onderstaand formulier in waarin we een aantal vragen stellen zodat we een goed beeld hebben van het doel van de leeromgeving.
  2. We maken een online afspraak waarbij jij je scherm deelt. We bekijken een aantal pagina’s op cursusniveau en in sitebeheerder zodat wij een goed beeld krijgen van de huidige knelpunten.
  3. Avetica maakt een rapportage op van de bevindingen en stuurt deze op.

Als u besluit om na de quickscan samen te werken met ons, dan helpen wij u met het implementeren van de verbeterpunten.

Als u ervoor kiest om onze hulp niet te gebruiken, maar wel volledig tevreden bent met de uitkomst van de quickscan, zouden we graag uw eerlijke feedback willen ontvangen.
Moodle implementatie - Hoe gaan we aan de slag met Moodle?

Vraag de gratis Moodle quickscan aan

Wybren Raap, training content manager bij Esri Nederland

‘Moodle biedt ons nog steeds wat geen enkel ander leeromgeving kan bieden’

Wybren Raap
Training content manager
Esri Nederland (gebruiken Moodle sinds 2011)

Avetica helpt jou!

Wil jij dat jouw deelnemers effectief leren in een aantrekkelijke leer­omgeving? Kies dan voor de jarenlange expertise van Avetica bij het leren gebruiken van Moodle. Wij hebben vele honderden organisaties geholpen in het bedrijfsleven, gezondheidszorg, overheid, non-profit en onderwijs. Avetica leert jou werken met het Moodle, het meest gebruikte LMS ter wereld, zodat je zoveel mogelijk zelf kan uitvoeren in jouw eigen LMS. Deze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten.

Wie kan mij helpen met Moodle?

Waarom Avetica als partner?

Avetica als partner
Moodle veiligheid
Moodle sites
0 +
Gebruikers
0 +

Neem contact op met Avetica

Wil je de uitgebreide mogelijkheden zien van Moodle als leermanagementsysteem? Neem contact met ons op en we plannen samen een (online) demo.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees