Implementatie

Technische en functionele implementatie

Het (technisch) implementeren van Moodle bestaat uit een installatie en configuratie van Moodle onder een eigen (sub)domeinnaam. Deze bepaalt u zelf en u krijgt alle rechten in Moodle.
De meeste klanten van Avetica willen ook een eigen thema en sommige klanten willen nog een stukje op maat geprogrammeerd.
Als laatste onderdeel van de implementatie leren we u hoe Moodle functioneel werkt, door het verzorgen van Moodle trainingen.

Ontwerp thema

Het mooiste is als uw Moodle site ook in huisstijl van uw eigen organisatie online staat. De Moodle site is ook een visitekaartje naar uw klanten en/of medewerkers. Voor elke organisatie kan Avetica een eigen Moodle-lay-out ontwerpen op basis van uw eigen huisstijl.

Moodle op maat

In Moodle zit al heel veel functionaliteit en op de modules en plug-ins database op Moodle.org kunt u nog vele honderden extra modules en plug-ins vinden. Toch merken we dat het aantal vragen toeneemt om Moodle maatwerk te leveren. Mede door het open karakter van Moodle kan dit tegen lage kosten.

Vooraf bespreken we welke functionaliteit op maat gemaakt dient te worden en op basis van een offerte (fixed price) voeren we de opdracht projectmatig uit. Ons uitgangspunt is om het maatwerk zo te ontwikkelen dat de core van Moodle niet wordt aangepast. Hierdoor blijft Moodle goed te upgraden.

Met onze dienst ‘Moodle op maat’ kunt u uw eigen Moodle-site naar uw eigen wensen aanpassen. Te denken valt aan:

  • Koppeling met CRM en HR-systemen
  • Eigen cursistendossier
  • Extra onderwijskundige module
  • Koppeling met externe leerobjecten
  • Rapportage op maat in bijvoorbeeld Excel of PDF

Hoe maakt Avetica e-learning bereikbaar?

Door een snelle en vakkundige Moodle implementatie te verzorgen.