Hosting­partner

Managed Hosting Moodle

Zorgenvrije hosting, dát is ons uitgangspunt. Installatie, hosting en updates zonder dat u daar omkijken naar heeft. Avetica biedt de hosting van Moodle aan als SaaS, oftewel Software as a Service. Wij hosten uw Moodle site op onze eigen dedicated Moodle cluster die geoptimaliseerd zijn voor Moodle. Ons cluster staat in een Nederlands datacentrum.

Informatiebeveiliging en privacy

De maatschappij en het bedrijfsleven verwacht dat informatiebeveiliging en privacy op orde zijn en dat een organisatie dit kan aantonen. Niet alleen vertrouwen op de spreekwoordelijke blauwe ogen maar echt bewijs leveren dat je voldoet aan wet- en regelgeving.

Avetica:

  • is de enige Certified Premium Moodle Partner voor Nederland en België
  • is ISO 9001 én 27001 gecertificeerd
  • heeft de ISAE 3000 rapportage, dus AVG-proof

Onze webservers staan in een professioneel beveiligd datacenter in Amsterdam en dit datacenter is ISO 27001:2013 gecertificeerd. Hiermee kunnen wij optimale optimale snelheid en beschikbaarheid aanbieden. Wij garanderen zelfs een uptime van 99,9%. Ook het installeren van extra Moodle modules of plugins is geen probleem en is inbegrepen in de prijs.

Keuze eigen domeinnaam

Uw Moodle site wordt bereikbaar onder uw eigen (sub)domeinnaam. De definitieve URL wordt door u bepaald, maar veel klanten kiezen voor URL’s zoals:

Migreer naar Avetica

Mocht u al een Moodle site hebben en wilt u deze migreren naar Avetica, dan is dit altijd mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over onze migratieprocedure.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 322 andere abonnees