Klaar met Totara Learn?

Stap over naar Moodle Workplace

Direct contact?

Stuur ons een bericht via Whatsapp. Klik of scan onderstaande QR-code.

Whatsapp Business QR-code - Avetica

 

Waarom altijd achter lopen? Stap over naar het state of the art leermanagementsysteem Moodle Workplace

Zij gebruiken al Moodle Workplace naar tevredenheid

Moodle Workplace

Moodle Workplace is de enterprise versie van Moodle en bedoeld voor lerende organisaties. Met krachtige tools zorg voor je compliance en hoge betrokkenheid. Automatiseer je hele workflow eenvoudig met dynamische regels. Stel je eigen rapportage samen en verstuur de rapporten op vastgestelde tijden.

Loop nooit meer achter. Met Moodle Workplace beschik je over een online leeromgeving waarmee je voorbereid bent op alle (toekomstige) vraagstukken die spelen bij het online leren.

Moodle Workplace sites
0 +

Laat Moodle Workplace voor jou werken met

Moodle Workplace
Edwin

Met Moodle Workplace kunnen we alle doelgroepen onder een dak bedienen, waarbij we de content ook op een plek hebben zodat het beheer overzichtelijk is geworden. Gedurende het project kwam duidelijk de expertise van Avetica naar voren. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd om de inrichting zo efficient mogelijk te maken. Daarnaast brengen ze de benodigde kennis goed naar ons over. Zeker de documentatie, in beeld en geschrift, heeft een grote bijdrage geleverd in het zelfstandig kunnen opereren.

Edwin Bleumink
Innovation Manager Learning Technology
KLM

Neem contact op over Moodle

Wil je de uitgebreide mogelijkheden zien van Moodle Workplace? Neem contact met ons op en we plannen samen een (online) demo.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees