Contentontwikkeling

E-learning is meer dan SCORM

Bij het ontwikkelen van e-learning wordt vaak gedacht aan SCORM-modules die gemaakt zijn met auteursprogramma’s zoals Storyline, Lectora of H5P. Maar contentontwikkeling is meer dan dat. Ook toetsen, opdrachten en het ontwikkelen van interactieve leeractiviteiten vallen hieronder. Avetica heeft de expertise in huis om projecten met contentontwikkeling uit te voeren.

Uitbesteden of meebouwen?

liftinstituut e-learning

Deze vraag blijft actueel en wij zien dat meebouwen aan de content steeds vaker wordt gekozen door onze klanten. Ten eerste om kosten te besparen en ten tweede om gelijk meer te leren over dit creatieve ontwikkelproces.

Samen met u bepalen we de mate van onze inzet en bewegen wij flexibel mee met wat in uw organisatie nodig is. Daarnaast werken het liefst op uw locatie zodat er korte lijnen zijn tussen de inhoudsdeskundigen en de contentontwikkelaars. Dit scheelt onnodig overleg, opstellen van lange revisiedocumenten en bij het schrijven van de content kan direct feedback gegeven worden.

Interesse in samen ontwikkelen?

Hebt u tijdelijk extra handjes nodig en wilt u tegelijkertijd bijleren en geïnspireerd worden door onze aanpak, neem dan contact met ons op. Wij laten u aan de hand van concrete uitgevoerde projecten zien hoe wij zo’n ontwikkelproces aanpakken en wat dit betekent voor u. Lees ook visie op scaffolding om samen e-learning te ontwikkelen.