Nieuwe Stichting Mnet gaat Moodlemoot organiseren op 26 mei in Eindhoven

  • Moodle tips
  • >
  • Nieuwe Stichting Mnet gaat Moodlemoot organiseren op 26 mei in Eindhoven

Oprichting Stichting Mnet Benelux

Elk jaar een Nederlandstalige Moodlemoot. Dat is het doel van de nieuwe Stichting Mnet Benelux. Deze stichting is op 3 december 2019 opgericht en is een persoonlijk initiatief van Gemma Lesterhuis en Arnout Vree. Het staat los van hun bedrijfsactiviteiten en is vooral gebaseerd op hun wens om Nederlandstalige Moodlelaars een community gedreven event te bieden.

Hart voor Moodle

Beide oprichters hebben al jarenlang een hart voor Moodle en vinden dat meer kennis over dit krachtige open source leermanagementsysteem gedeeld moet worden in Nederland en Vlaanderen. Zo heeft Arnout alle Nederlandstalige Moodlemoots vanaf 2005 meegemaakt, waarvan 5 jaar als voorzitter van de Ned-Moove. En Gemma is een actief bestuurslid van de Moodle User Association en heeft veel ervaring in eventorganisatie.

Moodlemoot op 26 mei

De organisatie van de MoodleMoot is al gestart. Dit congres zal plaats vinden op 26 mei 2020. De stichting heeft een overeenkomst met Moodle HQ gesloten om deze officiële Moodlemoot te mogen organiseren. Dit betekent ook dat de stichting gebonden is aan een aantal spelregels rondom bijdrages van Gecertificeerde Moodle Partners, Gecertificeerde Moodle Integratie Partners en andere Moodle dienstverleners. De twee belangrijkste spelregels zijn:

  • Alleen Moodle Partners mogen hun organisaties en bijbehorende dienstverlening promoten. Zie ook de Moodle Trademarks.
  • Het promoten van andere leermanagementsystemen door sprekers, sponsors en organisaties is niet toegestaan. De MoodleMoot is puur gericht op het promoten en ondersteunen van Moodle.

Samen organiseren

Hoewel Gemma en Arnout samen veel ervaring hebben, vinden zij het erg belangrijk dat het organiseren van een Moodlemoot en het samenstellen van het programma een gezamenlijk activiteit is. Ze verwachten dan ook een enthousiaste ploeg Moodlelaars elk jaar.

Locatie van de Moodlemoot 2020 is het congrescentrum op de High Tech Campus in Eindhoven. Dus reserveer 26 mei in je agenda!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 324 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 324 andere abonnees