Moodlemoot Benelux 2019 gaat niet door!

Vanmiddag kreeg ik het bericht van de Ned-Moove dat zij de Moodlemoot Benelux annuleren. Als reden hebben zij opgegeven:

Er hebben zich tot op heden 16 deelnemers aangemeld voor deze MoodleMoot Daarmee ontstaat er een onoverbrugbaar financieel tekort en zien wij ons als bestuur helaas gedwongen om de MoodleMoot van dit jaar NIET door te laten gaan.

Ik vind het heel erg dat weer een Moodlemoot in onze eigen taal niet doorgaat! Het organiseren van een Moodlemoot is naast het opstellen van een programma vooral een kwestie van veel en tijdig communiceren.
Ik heb alle Nederlandstalige Moodlemoots vanaf 2005 meegemaakt, waarvan 5 jaar als voorzitter van de Ned-Moove. En al die jaren waren er gemiddeld 100 deelnemers die enthousiast bezig waren met het delen van kennis over Moodle en die zich lieten inspireren over dit krachtige open source leermanagementsysteem.

Wat betekent dit voor de Ned-Moove als Nederlandstalige Moodle Vereniging? Dat mogen uiteraard de leden beslissen want het blijft een vereniging. Helaas heeft de doorstart niet het gewenste resultaat gehad.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 69 andere abonnees