Moodlemoot #MootBNL19 programma details

De Ned-Moove heeft flink wat details bekend gemaakt over de Moot die op 23 oktober gehouden wordt in de rijtuigenloods in Amersfoort.

Met trots werd deze week een keynote van Svein-Tore Griff With, oprichter H5P, bekend gemaakt. Svein-Tore is online verbonden en praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van H5P.

De moot behandelt daarnaast een drietal thema’s. Het programma met alle details vind je op de site van de Ned-Moove.

Ontwerp
Hoe maak je optimaal keuzes bij het maken van je leerarrangement. Vanuit de voorkeuren van de lerende en het leerdoel als beginpunt. Sessies in deze track worden verzorgd door:

  • Isabelle Langeveld: Ontwerpen met het blendwiel
  • Hedwig Schlotjes-Belle: Alles via e-Learning

Praktisch
Je hebt een doel voor ogen dat je met gebruik van Moodle wilt realiseren. Hoe ga je dat aanpakken en hoe vertaalt zich deze aanpak naar Moodle Activiteiten en Bronnen. In deze track kom je Kees en Tanja tegen.

  • Kees Koopman: Eigen regie van de cursist
  • Tanja Van Wier – van der Schaaf neem het van Kees over om de onderwijskundige kant middels competenties en leerpaden toe te lichten.
  • Een derde spreker wordt later bekend gemaakt en zal uitleggen hoe competenties en leerpaden dan weer in Moodle ondergebracht kunnen worden.

Usecase
Sprekers nemen je mee in hun dagelijkse praktijk. Zij vertellen over hoe zij Moodle gebruiken of implementeren, nieuwe technieken of samenwerkingskaders toepassen.

  • Marcel de Leeuwe neemt ons mee in hoe Moodle gebruikt wordt binnen KLM vanuit organisatiedoelen en didactische visie.
  • Göran Kattenberg verzorgt een sessie met als titel ‘Creëer, deel en hergebruik interactieve HTML5-inhoud in je browser met gebruik van H5P’

In de rijtuigenloods zijn ook wagons waar overige (expert)sessies gegeven worden. Op dit moment zijn daarvan de volgende bekend.

  • Inge Heijns zal een tweetal sessie geven in het kader van de AVG.
  • Gemma Lesterhuis praat ons bij over de Moodle User Association (MUA)

Op een later tijdstip zullen hier nog extra sessies aangekondigd worden. Mocht je zelf nog een presentatie of sessie willen verzorgen meld je dan bij de Ned-Moove via peter@ned-moove.nl of de facebookpagina van de vereniging.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees