Gefeliciteerd OpenEdu als nieuwe Moodle Partner

Moodle HQ heeft gisteren bekend gemaakt dat ook OpenEdu in Nederland zich gecertificeerd Moodle Partner mag noemen. En dat is zeker een felicitatie waard aan OpenEdu! Al jaren lang biedt zij Moodle dienstverlening aan en vooral in het onderwijs heeft zij veel klanten zitten.

Dat betekent dat er in Nederland nu drie Moodle Partners zijn, te weten UP Learning, OpenEdu en Avetica. Voor België zijn Edunao en Avetica de Moodle Partners.

Moodle Partner logo.png

Goed om te zien dat zij ook het partnership zijn aangegaan want dat is goed voor de ontwikkeling van de markt van Moodle in Nederland. Met drie Moodle Partners zullen scholen en organisaties nog makkelijker kiezen voor het leermanagementsysteem Moodle omdat er voldoende professionele ondersteuning is. En er is ook keuze in welke partner het beste past bij een school of organisatie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees