Geplande Moodlemoot 30/5 gaat niet door

Vandaag zou de jaarlijkse Moodlemoot plaatsvinden. Helaas heeft het bestuur van de Ned-Moove geconcludeerd dat vanwege te weinig aanmeldingen, hét evenement op Moodle gebied niet door kan gaan.

Als mogelijk oorzaak geeft het bestuur van de Nederlandstalige Moodle Vereniging op dat het voorjaar een tijd is waarin veel e-learning gerelateerde evenementen worden georganiseerd en dat de laatste jaren daar een aantal zijn bijgekomen.
Het bestuur wil nu de Moodlemoot plannen op 14 november 2018.

Persoonlijk vind ik het jammer dat alweer de Moodlemoot niet doorgaat. De opgegeven reden is waar, maar echt niet de enige reden. Zelf vond ik de kwaliteit van de Moodlemoots de laatste jaren achteruit gaan en de betrokkenheid van de leden is al jaren erg laag. Hopelijk kan het nieuwe bestuur het tij keren.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees