Avetica, Moodle Premium Partner

Avetica Live Event op 20 maart: nog een paar plaatsen beschikbaar!

  • Moodle tips
  • >
  • Avetica Live Event op 20 maart: nog een paar plaatsen beschikbaar!

Over een week vieren we met het Avetica Live Event ons 15 jarig bestaan. Voor dit event zijn nog een paar plaatsen beschikbaar! Wil je meer weten over de AVG, trends in e-learning én interactieve workshops over Moodle volgen, schrijf je dan snel in.

Over de keynotes kan je meer lezen in onze blog van gisteren. Hieronder zie je welke leuke en uitdagende workshops we volgende week geven:

Leer interactief met Bookwidgets
BookWidgets is een platform waarmee docenten leuke interactieve oefeningen kunnen maken. Interactieve grafieken, dynamische werkblaadjes, volledig automatisch verbeterde oefeningen, toetsen en puzzels. BookWidgets heeft een bibliotheek van meer dan 40 apps die gebruikers kunnen kiezen en aanpassen. BookWidgets kan via LTI geïntegreerd worden in Moodle.

360° feedback, een nieuwe tool in Moodle
Hoe maak je persoonlijke ontwikkelingen of teamontwikkelingen meetbaar? Door gedrag en houding te meten vanuit verschillende perspectieven. De 360° feedback plugin maakt dit mogelijk binnen Moodle. Samen met een klant van Avetica gaan we in op de theorie en de praktische mogelijkheden.

Hoe AVG proof is jouw Moodle site?
Ook Moodle sites moeten voldoen aan de nieuwe privacywet. In deze workshop kijken we wat Moodle hiervoor heeft geregeld? Moet je gaan upgraden naar Moodle 3.5 en wat komt daar allemaal bij kijken. Na het volgen van deze workshop weet je wat je te doen staat om AVG proof te worden.

Gamify your Moodle
Welke mogelijkheden heeft Moodle voor gamification? In deze workshop laten we verschillende niveau’s zien hoe spelelementen toegepast zijn binnen Moodle. Verbaas je over de mogelijkheden die Moodle zelf al biedt.

Unmoodle your Moodle
Een aantrekkelijke gebruikersinterface maken met de standaard mogelijkheden en plugins van Moodle. Alleen de kenner zal Moodle nog herkennen. Je ziet hoe het in de praktijk bij een klant is toegepast. Wil je jouw Moodle ‘unmoodlen’, bezoek dan deze workshop.

H5P in de praktijk
Misschien heb je al veel over H5P gehoord maar twijfel je nog of het iets voor jou is? In deze workshop laten we samen met onze klant Jarola een aantal praktijkvoorbeelden zien. Als ‘kers op de appelmoes’ kijken we naar hun interactieve video’s. Bezoek de workshop en laat je overtuigen van de kracht van H5P.

Competent met competenties?
Het competentie raamwerk in Moodle is bijzonder krachtig maar ook complex. Samen met het ROC Mondriaan uit Den Haag laten we zien hoe je competenties in de praktijk kunt toepassen en inrichten. Neem je eigen vragen mee en verlaat deze workshops met praktische tips en aandachtspunten.

Hoe lek is jouw Moodle site?
Hoe open is jouw Moodle site voor hackers? Moodle heeft een flink aantal instellingen die goed ingesteld moeten zijn. In deze workshop behandelen we de belangrijkste instellingen en vertellen we helder en praktisch hoe je het potentiële risico kunt beperken.

Praktijkervaringen van Moodle implementaties
Hoe laat ik mijn Moodle implementatie succesvol verlopen? Samen kijken we naar de lessen die klanten geleerd hebben op het gebied van organisatie, training, techniek en borging. Na het volgen van deze workshop loopt jouw eigen implementatie gesmeerd.

Geen auteurstool meer nodig!
In deze workshop laten wij je zien dat je geen aparte auteurstool meer nodig hebt. Avetica heeft een nieuw cursus format ontwikkeld waarmee het voor ontwikkelaars heel eenvoudig wordt om content te maken en het er ook nog eens geweldig uitziet voor je cursisten. Ter gelegenheid van ons 15 jarig bestaan mogen al onze klanten gratis gebruik maken van dit cursusformat.

Cursusadministratie met Coachview
Moodle blinkt uit als leerplatform maar het is geen cursusadministratie systeem waarbij je een opleidingsportaal hebt, beheer van locaties en docenten, presentielijsten, facturatie van de gekochte cursus, koppelingen naar je boekhoudprogramma en automatische mails op basis van voorgedefinieerde templates. Coachview is dit wel. Ontdek dit modulair opgebouwde cursusadministratie systeem.

Het programma staat ook op live.avetica.nl.
Schrijf je in met je collega’s en tip andere geïnteresseerden voor dit event. Wij hebben nog maar een paar plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

We hopen je van harte te mogen verwelkom bij Van der Valk hotel Dordrecht op 20 maart 2018!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?