Datum Moodlemoot 2018 bekend

Het bestuur van de Ned-Moove heeft de datum voor de jaarlijkste Moodlemoot bekend gemaakt. Op woensdag 30 mei 2018 wordt in Asperen (nabij Leerdam) in het gebouw De Schildkamp dit jaarlijke event gehouden.

De Nederlandstalige Moodle Vereniging heeft dit jaar als thema ‘beveiliging’ gekozen. En uiteraard komt ook de implementatie van de AVG in Moodle aan bod. Versie 3.5 van Moodle zal AVG-proof zijn en komende maand komen al de eerste plugins uit voor Moodle 3.3. en 3.4 die verband houden met de AVG.

Het gehele programma is nog niet bekend, maar dit zal de komende tijd wel worden gecommuniceerd. Aanmelden voor de Moodlemoot 2018 kan vanaf 28 februari 2018.

Wil je alvast verdiepen in beveiliging en privacy in Moodle, lees dan onze serie blogs over Moodle & Security en Moodle & Privacy. Of kom naar ons Avetica Live Event op 20 maart 2018 in Dordrecht  waar de gehele keynote over de impact van AVG gaat en tevens een workshop over de impact van deze nieuwe privacywet in Moodle.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees