Blog

Schrijf je in voor het Avetica Live Event op 20 maart 2018!!

30 januari 2018

Actueel

Avetica bestaat 15 jaar en dit vieren wij met het Avetica Live Event op 20 maart 2018 in Dordrecht. Wat mag je verwachten op deze dag? Trots delen wij ons veelzijdige programma gevuld met keynotes, workshops en andere leuke activiteiten. De keynotes worden verzorgd door André Biesheuvel (Duthler) over de nieuwe privacywetgeving en Marcel de Leeuwe (Leerbeleving) over trends in (online) leren. Daarnaast hebben we veel interactieve workshops, zie hiervoor het programma onderaan. Op live.avetica.nl staat de beschrijving van de workshops. Maak kennis met onze programmeurs die live een Moodle plugin ontwikkelen. In de awesome plugin carrousel demonstreren we een aantal interessante plugins.

Schrijf je in met je collega’s en tip andere geïnteresseerden voor dit event. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wij hebben 120 plaatsen ter beschikking, wacht dus niet te lang!

Als klant van Avetica betaal je € 149. Ben je nog geen klant, dan betaal je € 199. Een uitgebreide lunch is inbegrepen en prijzen zijn exclusief BTW.

We hopen je van harte te mogen verwelkom op ons Avetica Live Event 2018.

Tags

 

Comments are closed.