Moodle 3.3 release is uit!

Maandag 15 mei 2017 is Moodle 3.3 verschenen. We konden al met prototype sites en een beta-versie spelen maar met een week vertraging is nu ook de productie release beschikbaar. Moodle 3.3 is een reguliere release met ondersteuning op ‘core’ onderdelen tot mei 2018 en voor security tot november 2018.

Het nieuwe ‘Course overview’ dashboard is het meest in het oog springende van deze release. Motor achter deze nieuwe functionaliteit is Gemma Lesterhuis. In haar nieuwsbrief schrijft ze dat Moodle HQ al heeft aangekondigd dat er in Moodle 3.3.1. verbeteringen en aanvullingen op het dashboard zullen komen. In de forumpost van Martin Dougiamas lees je nog meer details over Moodle 3.3.

Wil je volledig worden bijgepraat over deze 3.3 release kom dan naar de Nederlandse Moodlemoot op 24 mei in Alkmaar waar ik een sessie verzorg over Moodle 3.3.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees