Moodle 3.3 één week uitgesteld

De release van Moodle 3.3 is met één week uitgesteld tot 15 mei 2017. Moodle HQ geeft aan dat dit met name wordt veroorzaakt doordat het testen trager verloopt dan verwacht. Het testen van een release wordt voornamelijk gedaan door de community. Op het moment van schrijven staat de teller op 92% aan goedgekeurde scenario’s.

Wanneer je nog een bijdrage wilt leveren aan de eindsprint kun je je aanmelden bij Helen Foster in het forum. Je krijgt dan toegang tot de Moodle tracker als tester en kunt 1 of meerdere testen claimen en uitvoeren.

Wil je alles weten over de nieuwe features in Moodle 3.3 kom dan naar de Nederlandse Moodlemoot op 24 mei in Alkmaar waar ik een plenaire sessie zal verzorgen over dit onderwerp.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees