Moodle 3.3 één week uitgesteld

De release van Moodle 3.3 is met één week uitgesteld tot 15 mei 2017. Moodle HQ geeft aan dat dit met name wordt veroorzaakt doordat het testen trager verloopt dan verwacht. Het testen van een release wordt voornamelijk gedaan door de community. Op het moment van schrijven staat de teller op 92% aan goedgekeurde scenario’s.

Wanneer je nog een bijdrage wilt leveren aan de eindsprint kun je je aanmelden bij Helen Foster in het forum. Je krijgt dan toegang tot de Moodle tracker als tester en kunt 1 of meerdere testen claimen en uitvoeren.

Wil je alles weten over de nieuwe features in Moodle 3.3 kom dan naar de Nederlandse Moodlemoot op 24 mei in Alkmaar waar ik een plenaire sessie zal verzorgen over dit onderwerp.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 446 andere abonnees