Programma Moodlemoot 24 mei 2017 is bekend!

Het programma van de Moodlemoot 2017 is bekend. Meest opvallend is de keynote speaker Svein-Tore Griff With. Hij is de oprichter van H5P, de plugin om interactieve content mee te maken en waar wij zelf zo’n fan van zijn en ook trainingen in aanbieden. Svein-Tore Griff With zal naast de keynote ook nog een workshop verzorgen over de mogelijkheden van H5P.

Het CSG Jan Arentsz in Alkmaar is de gastheer op 24 mei 2017. En aangezien ze meerdere vestigingen hebben, is dit het juiste adres: Mandenmakerstraat 11
1825 BB Alkmaar. De middag begint om 13.30 en eindigt rond 19.30 uur.
Bijzonder aan deze uitvoering van de Moodlemoot is ook dat het 10-jarig bestaan van de Ned-Moove wordt gevierd. Het thema van deze moot is Interactief Verbinden. En zelf zal ik een workshop verzorgen over onze Moodle360 plugin waarmee je 360 graden feedback kan organiseren in je cursus.

Als je je inschrijft voor 18 april (toevallig de 10e verjaardag van Ned-Moove), is het inschrijfgeld maar € 35,-. Daarna mag je € 50,- aftikken per persoon. Via deze link kan je je inschrijven.

De hashtag is #mootnl17.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees