MoodleMoot UK & Ireland 2017 #mootieuk17 coming up

  • Moodle blog
  • >
  • MoodleMoot UK & Ireland 2017 #mootieuk17 coming up

Volgende week (10-12 april 2017) wordt de MoodleMoot gehouden in Londen. Moodlefacts is erbij en wel met 2 man sterk! Samen met mijn collega Bas Harkink bezoek ik dit event. We slaan de eerste dag over wat te boek staat als het Hackfest maar op dinsdag en woensdag zijn wij erbij. We proberen zoveel mogelijk verschillende workshops en sessies bij te wonen en zullen daar via Moodlefacts ook zeker verslag van doen dus hou ons in de gaten.

Op verschillende momenten zullen er presentaties gegeven worden door mensen van het Moodle hoofdkantoor en natuurlijk ook door Martin Dougiamas zelf. Misschien heb je specifieke vragen over Moodle of aan Martin en kunnen we die voor je stellen? Laat je vraag hier achter zodat we die mee kunnen nemen.

Je kunt het event op Twitter volgen via #mootieuk17 en via onze blogs.

De Nederlandse MoodleMoot (#mootnl17), georganiseerd door de Ned-Moove, vindt plaats op 24 mei 2017. Zet die datum alvast in je agenda! Zodra daar de inschrijving voor opent lees je dat ook hier.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees