Voorjaarsseminar en ledenvergadering van Ned-Moove op 8 maart 2017

  • Moodle blog
  • >
  • Voorjaarsseminar en ledenvergadering van Ned-Moove op 8 maart 2017

De Ned-Moove heeft van de week een nieuwsbrief verstuurd  met de uitnodiging voor de ledenvergadering en het voorjaarsseminar op 8 maart 2017. Deze bijeenkomst wordt van 16.00 tot 19.30 gehouden bij PLUS Retail in Utrecht (en bekende locatie van ons, aangezien zij een klant zijn van ons). Wil je alleen het voorjaarsseminar bijwonen, dan mag je vanaf 18.00 uur aanschuiven.

Belangrijkste onderwerp voor de ledenvergadering is de bestuursverkiezing. Er worden drie nieuwe bestuursleden gezocht en als je interesse hebt of meer informatie wil, dan moet je op dit forum je vraag of interesse kenbaar maken.

Op het voorjaarsseminar worden we in het wereld van Moodle Mobile en de mogelijkheden van video in Moodle meegenomen. Aanmelden voor dit seminar kan hier.

Graag tot 8 maart!!

PLUS-Retail-gebouw.jpg

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees