MoodleMoot UK & Ireland 2017 #mootIEUK17

Van 10 tot en met 12 april 2017 wordt een MoodleMoot georganiseerd in Londen. De moot die officieel de moot is van UK en Ierland wordt toch wel gezien als het Moodle event voor Europa. In 2015 bezocht ik de editie in Dublin en ook dit jaar ben ik er samen met collega Bas bij in Londen. Hoewel het programma nog niet inhoudelijk bekend is staat de indeling al wel vast en beloofd het weer een afwisselend geheel te worden met een aantal keynotes en veel ruimte voor korte workshops en presentaties. We overwegen om ook zelf een presentatie in te sturen in lijn met onze workshop Moodle Creations.

Vanuit Moodlefacts zullen we verslag doen en je op de hoogte houden. Misschien wil je de moot echter zelf ook wel bezoeken? Early bird registratie kan nog tot 27 februari. Op 10 april zijn er een aantal masterclasses en werksessies waaronder het zogenaamde hackfest voor ontwikkelaars. 11 en 12 april zijn de reguliere moot dagen met keynotes en presentaties.

Blijf Moodlefacts volgen voor meer updates rondom dit event.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees