iMoot start 5 november 2016

iMoot 2016

Ook dit jaar is er weer een iMoot die start op 5 november. De iMoot is een volledige online Moodlemoot waar je in 24 uur tijd allerlei presentaties en workshops kunt volgen over Moodle. Vanzelfsprekend volg je alles via een Moodle omgeving waarbij je gebruik maakt van een webconferentie systeem genaamd Big Blue Button wat een plugin is voor Moodle.

Deelname kost 40 dollar en persoonlijk vind ik de presentaties van gebruikers met ‘best practices’ het meest interessant. Neem je deel en wil je na afloop ervaringen met ons delen dan horen wij dat graag!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees