Ingelaste ledenvergadering Ned-Moove

De Nederlandstalige Moodle Vereniging heeft in haar nieuwsbrief aangekondigd om een ingelaste ledenvergadering te houden op woensdagavond 12 oktober in Utrecht. Belangrijkste reden is dat de Ned-Moove op zoek is naar nieuwe bestuursleden. Door verschillende persoonlijke (en begrijpelijke) redenen zijn drie bestuursleden afgetreden de afgelopen maanden. Ook wordt er teruggeblikt en het werken met werkgroepen besproken.

ledenvergadering.jpgWil je bijdragen aan de missie van de Ned-Moove om het gebruik van Moodle te stimuleren, meld je dan aan voor 5 oktober als kandidaat voor bestuurslid met motivatie waarom jij denkt een duidelijke bijdrage te kunnen leveren.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees