Geen Moodlemoot 2016

Het bestuur van de Ned-Moove heeft haar leden laten weten dat er geen Moodlemoot dit jaar georganiseerd wordt. Wel komt er een najaarsseminar en starten ze met de voorbereidingen van de MoodleMoot 2017 en het 10-jarig bestaan van de Ned-Moove.

disappointed-but-relieved-face.pngIk vind het zelf erg jammer en een gemiste kans als oud-voorzitter van de Ned-Moove. De jaarlijkse Moodlemoot is hét Moodle evenement van Nederland en België en altijd een leuk en mooi hoogtepunt om kennis te delen/op te doen over Moodle. Ook vind ik het jammer dat er geen leden bij betrokken zijn geweest om meer organisatiecapaciteit te geven.

Leden van de Ned-Moove kunnen het nieuwsbericht van het bestuur bekijken en hierop reageren.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees