Blog

Verjaardag Ned-Moove #9jaar

18 april 2016

Moodle blog

Vandaag precies 9 jaar geleden werd de Nederlandstalige Moodle Vereniging, zoals deze voluit heet, opgericht. Moodle gezamenlijk meer op de kaart zetten was toen een belangrijke reden voor oprichting, nu kan de Ned-Moove zich meer richten op het delen van kennis over Moodle.

De Moodlemoot 2016 is het grootste evenement wat de Ned-Moove organiseert om kennis te delen en deze staat gepland op woensdag 25 mei. Morgen is de Ned-Moove ook aanwezig op het Next Learning Event, dus als je benieuwd bent of lidmaatschap ook iets voor jou of jouw organisatie is, loop dan langs.

Ik ben zelf 5 jaar bestuurslid geweest, waarvan 4 jaar voorzitter en ik kan je zeggen dat het leuk is om mee te werken om het gebruik van Moodle te stimuleren in Nederland en België.

Ned-Moove, gefeliciteerd met de negende verjaardag!

Ned-Moove

 

Tags

 

Comments are closed.