Verslag najaarsseminar Ned-Moove

In het prachtige gebouw van het Spoorwegmuseum heeft de Ned-Moove vandaag haar najaarsseminar georganiseerd. We begonnen met een Lunch & Learn om tijdens een broodje al bijgepraat te worden over Moodle.


Na de lunch werden de belangrijkste nieuwe fucties van Moodle 3.0 toegelicht. In twee parallelsessie werden daarna dieper ingegaan op onderwerpen zoals Moodle & Techniek en Moodle & Usability. Na een korte pauze werden Moodle Mobile en de nieuwe mogelijkheden van analyse en reporting behandeld.

Leuk aan de workshop over Moodle Mobile was dat je alleen goed kon meedoen als je ook daadwerkelijk de app op je telefoon gebruikte.

Een geslaagde middag met een opkomst van ruim veertig deelnemers.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees