Klanten stappen over van Moodle Payments naar Course Payments

  • Moodle tips
  • >
  • Klanten stappen over van Moodle Payments naar Course Payments

Verkopen van cursussen via MoodleSinds onze berichtgeving over het stopzetten van Moodle Payments, hebben we veel verzoeken gekregen om Course Payments, de nieuwe betaalmodule van Avetica, te installeren in de Moodle sites van onze klanten. Dat is niet zo verwonderlijk, want de business moet wel doorgaan op een veilige en betrouwbare manier en Avetica blijft dit ondersteunen.

Met Course Payments kan je Moodle cursussen betaald aanbieden en klanten kunnen betalen met iDeal, creditcard of andere betaalmethodes. Twee keer per week wordt het geld direct naar de aanbieder van de cursussen overgemaakt. Op deze manier kan je alle aandacht blijven besteden aan het ontwikkelen en vermarkten van je cursussen.

Ben je nog niet overgestapt of je wilt Course Payments zelf ook uitproberen? Neem contact op met de supportdesk van Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees