Avetica, Moodle Premium Partner

Moodle Payments stopt per 10 juli 2015

Sinds 2009 was er de mogelijkheid om Moodle cursussen betaald aan te bieden via Moodle Payments. Deze dienstverlening stopt per 10 juli 2015 definitief. Gelukkig is een (beter) alternatief al beschikbaar. In maart van dit jaar heeft Avetica al een nieuwe betaalmodule ontwikkeld, genaamd Course Payments.

Online betalen met Course PaymentsCourse Payments is een aanmeldingsplugin waarbij je de prijs kan instellen wat de cursus kost. Na betaling via iDeal, creditcard of één van de vele andere betaalmethodes, krijg je toegang. De deelnemer krijgt netjes een factuur en jij als Moodle beheerder uiteraard ook. Het geld wordt regelmatig (2x per week) uitbetaald. De hele financiële afhandeling vindt plaats via de Nederlandse payment provider Mollie. Dus zorgenvrij je cursussen aanbieden en verkopen, terwijl jij op de bank zit, of vakantie bent of gewoon aan het werk ben.

Gebruik je Moodle Payments, dan is het zaak om snel actie te ondernemen en over te stappen op Course Payments. Download de plugin op www.coursepayments.nl of vraag aan Avetica om de plugin te installeren.

 

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?