Geslaagde Moodlemoot 2015

Vandaag was de jaarlijkse Moodlemoot, het grootste Moodle evenement in Nederland en België. Deze moot wordt altijd georganiseerd door de Ned-Moove. Terugkijkend kan ik gerust zeggen: Het was een geslaagd evenement!

The Strip op de High Tech Campus in Eindhoven was een mooie locatie, er zaten nieuwe elementen in de moot, zoals een podiuminterview en er was voldoende afwisseling in de parallelsessies qua onderwerpen. De interviews via Skype met Michael de Raadt (Research Director Moodle) en Moodle oprichter Martin Dougiamas waren goed om te volgen, hoewel deze voor beginnende Moodlelaars niet echt geschikt waren. Het is de bedoeling dat deze sessies en ook de presentaties van de parellelsessies later nog ter beschikking worden gesteld.

Met zo’n 120 deelnemers was deze moot goed bezocht. Voor mij zelf was het leuk om na vijf jaar als bestuurslid de Moodlemoot te hebben georganiseerd, nu weer als bezoeker dit evenement te volgen.

Bestuur van Ned-Moove, bedankt voor de goede organisatie!!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees