Moodle Working Groups

Eerder schreven we hier over de lancering van de Moodle Association naar aanleiding van een artikel op Opensource.com. In datzelfde artikel wordt ook gesproken over ‘Working Groups’.

Wat is een Moodle Working Group?
In een Working Group komen (ervaren) eindgebruikers bij elkaar die samen willen werken om Moodle te verbeteren. Niet zo maar een workshop maar actief samen aan de slag om verbeteringen uit te werken. Het idee is om deze Working Groups bijeen te laten komen rondom de wereldwijde MoodleMoot’s.

In onderstaande video legt Michael de Raadt (Research Director) nog wat meer uit over het idee achter de working groups.

Op de komende MoodleMoot in Dublin zijn er twee Working Groups met de volgende onderwerpen.

Dashboard
Vanaf Moodle 2.9 zal de My Home pagina ‘Dashboard’ gaan heten. Deze working group gaat bekijken hoe deze pagina er voor eindgebruikers uit zou moeten zien en wat wensen zijn.

Vereenvoudiging formulieren
Moodle kent veel schermen waar vaak ook weer veel instellingen gedaan kunnen worden. In de afgelopen jaren is er al veel verbeterd in die schermen maar het kan nog beter. Deze groep gaat bekijken waar nog verbeteringen te doen zijn.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees