Ned-Moove is jarig! #8jaar

Precies 8 geleden werd de Nederlandstalige Moodle Vereniging (Ned-Moove) opgericht bij de notaris en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De toenmalige oprichters wilden een vereniging die Moodle meer op de kaart zou zetten. Ondertussen zet Moodle zichzelf wel op de kaart omdat dit open source leermanagementsysteem flink blijft groeien. De flexibiliteit, de onderwijskundige kracht en de vele plugins maken Moodle tot een LMS waarmee je elke bijna elke leersituatie online kan inrichten.

Kennisdeling was de andere grote reden voor de Ned-Moove. Met een aantal jaarlijkse bijeenkomsten, waarvan de Moodlemoot de bekende is, wordt aan deze missie gewerkt. Op woensdag 27 mei staat de volgende gepland in Eindhoven, zie ook ons eerdere bericht hierover.

Gefeliciteerd Ned-Moove!! 

Ned-Moove

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees