Nieuwe Course Payments module voor Moodle

Course PaymentsSinds 2009 was er al de mogelijkheid om Moodle cursussen betaald aan te bieden op internet. Klanten van jouw Moodle site kopen een Moodle cursus via iDeal, creditcard of een andere betaalmethode en jij krijgt als aanbieder het geld gestort op je rekening (minus de transactiekosten).

Avetica heeft nu de module Course Payments helemaal opnieuw ontwikkeld. We hebben meer functies toegevoegd en het uitbetalingsproces verloopt nu rechtstreeks tussen de Paymentprovider Mollie en u als eigenaar van de Moodle site.

Avetica is reseller van Mollie en ontvangt per transactie een afdracht van € 0,05. Hiermee zorgen wij dat de Course Payments aanmeldingsplugin wordt bijgewerkt voor elke nieuwe Moodle versies.

U bepaalt zelf welke betalingsmethodes beschikbaar zijn in uw Moodle site, want aan elke betalingsmethode zitten verschillende transactiekosten. De kosten per transactie voor iDeal zijn bijvoorbeeld € 0,45.

Lees meer over onze nieuwe Course Payments module voor Moodle. Op deze pagina kunt u ook de plugin downloaden en zelf uitproberen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees