Updates Moodle 2.8.5, 2.7.7 en 2.6.10

Deze week zijn de er nieuwe updates uitgekomen van Moodle met zoals gebruikelijk bugfixes, kleine verbeteringen en een paar opgeloste beveiligingsissues. De laatste stabiele versies met release notes zijn nu:

Let op:  van Moodle 2.6.x worden nu alleen maar beveiligingsissues opgelost en na mei 2015 zal de ondersteuning op deze versie vervallen vanuit Moodle. Over twee maanden komt namelijk Moodle 2.9 uit. Draait jouw Moodle site nog op versie 2.6.x of lager, plan dan een upgrade in.

Moodle update

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees