Eigen Moodle ontwikkelteam

Het fijne aan Moodle is dat je dit open source leermanagementsysteem al heel flexibel kan inrichten. Daarnaast kan je met de bijna 1.000 plugins veel extra functionaliteit toevoegen aan Moodle. Toch krijgen we nog veel vragen om maatwerk te ontwikkelen, bijvoorbeeld specifieke rapportages, integraties met HR-systemen en extra functionaliteit.

Om kwaliteit te kunnen blijven bieden aan onze klanten, heeft Avetica haar eigen Moodle ontwikkelteam samengesteld van drie man sterk. Met onze nieuwe front- en backend programmeurs hebben wij alle Moodle expertise onder één dak. Wij kunnen nog beter de klantvragen goed en deskundig oppakken, want het ontwikkelteam én onze Moodle consultants kunnen snel schakelen en overleggen, zowel op technisch, onderwijskundig en strategisch vlak.

Moodle development

Een eigen Moodle ontwikkelteam heeft nog een groot voordeel, want onze supportdesk kan sneller en beter problemen oplossen omdat alle technische kennis van Moodle aanwezig is binnen letterlijk dezelfde ruimte.

Met onze nieuwe hostingprovider True en onze eigen ontwikkelteam hebben we een stevige basis neergezet om de kwaliteit in Moodle dienstverlening te leveren die we zo graag elke dag willen leveren.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees