Nieuwe hostingprovider voor Avetica

  • Actueel
  • >
  • Nieuwe hostingprovider voor Avetica

De afgelopen jaren is Avetica sterk gegroeid en wij zijn continue bezig onze dienstverlening verder te professionaliseren. Een belangrijk onderdeel is de hosting van alle Moodle sites en dit zijn er ondertussen vele honderden.

We hebben een nieuwe hostingprovider gekozen die het ons mogelijk maakt om de juiste kwaliteit te (blijven) leveren. De nieuwe hostingprovider is True en zij zijn gecertificeerd op ISO9001, ISO27001 en NEN7510. Ook zal de nieuwe hostingoplossing meer performance leveren, wat de snelheid ten goede komt. Daarnaast is de schaalbaarheid van ons virtuele cluster groot en kunnen we goed inspelen op de toenemende vraag naar Moodle hosting.LogoTrue

Het afgelopen weekend hebben wij 98% van alle Moodle sites gemigreerd naar ons nieuwe cluster. Naar een grondige voorbereiding de afgelopen week hebben we met vier man sterk de sites overgezet, geconfigureerd en onze klanten ingelicht dat hun sites waren verhuisd. Tijdens de migratie hadden we wel wat technische uitdagingen hier en daar, maar deze konden we allemaal oplossen.
Vandaag was qua support wel flink drukker dan normaal en gelukkig ondersteunden onze Moodle consultants het supportteam goed.

De komende maanden zullen we de hosting van de honderden Moodle sites verder optimaliseren en de processen verder stroomlijnen om goed support te blijven leveren.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees