Avetica migreert Moodle sites naar nieuwe hostingprovider

  • Moodle blog
  • >
  • Avetica migreert Moodle sites naar nieuwe hostingprovider

Avetica heeft een nieuwe hostingprovider gekozen en het afgelopen weekend (lees ook onze liveblog) zijn bijna alle Moodle sites verhuisd naar het nieuwe cluster bij True. Want deze hostingprovider is gekozen na een grondig selectieproces. De nieuwe hostingprovider is gecertificeerd op ISO9001, ISO27001 en NEN7510.

Ook zal de nieuwe hostingoplossing meer performance leveren, wat de snelheid ten goede komt. Daarnaast is de schaalbaarheid van ons virtuele cluster groot en kunnen we goed inspelen op de toenemende vraag naar Moodle hosting. Ook zal onze supportdesk van Avetica zal sneller kunnen schakelen bij hostingissues omdat True haar processen goed op orde heeft en veel expertise heeft.

De komende maanden zullen gebruikt worden om het Moodle cluster verder te optimaliseren en processen rondom Moodle support beter te stroomlijnen.

Wij zijn blij met ons nieuwe Moodle cluster omdat we ook op deze manier de kwaliteit kunnen blijven leveren. Want hosting is ondertussen net zoals water en elektriciteit, het moet er altijd zijn.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees