Tussentijdse releases van Moodle

Onverwacht heeft Moodle van nieuwe versies uitgebracht, het gaat om 2.8.3, 2.7.5 en 2.6.8. Belangrijkste reden is een ernstige bug die gerapporteerd werd en met deze versies zijn opgelost. Daarnaast zijn kleine verbeteringen en foutjes opgelost.

Belangrijk om te weten is dat Moodle alleen de laatste 2 stabiele releases ondersteunt dat is nu 2.8.x en 2.7.x. Van de twee-na-laatste versie (nu 2.6.x) worden alleen beveiligingsissues opgelost. Heb je Moodle 2.5.x of lager, dan is het advies om de upgrade toch echt een keer te gaan inplannen.

De release van deze tussentijdse versie heeft geen invloed op de gebruikelijk releaseplanning. Dus de 2e maandag van maart staat in principe 2.8.4 gepland.

Download de laatste versie op download.moodle.org/releases/latest.

Moodle283 release