Moodle MOOC is gestart

Zondag 11 januari was de officiële start van de Moodle MOOC 2015. Om 17:00 uur Nederlandse tijd zat ik klaar om de presentatie te volgen. In mijn twitter tijdlijn zag ik dat niet alleen ik maar meerdere mensen de livestream niet konden zien. De gepubliceerde link bleek niet de juiste te zijn maar rond 17:30 uur werd duidelijk wat de juiste was en konden we starten.

Mary Cooch gaf uitleg over wat de cursus is, hoe het werkt en hoe je kunt deelnemen als beginner of gevorderd Moodle gebruiker. Ook zijn de onderdelen van de eerste week inmiddels beschikbaar. Daarin een quiz met vragen over Moodle. Ik zag de eerste resultaten al voorbij komen in mijn tijdlijn. Je kunt daarnaast een eigen cursus aanvragen om te gaan experimenteren. De bijdrage van Martin Dougiamas aan deze opening ontbrak helaas nog maar er is toegezegd dat hij later zeker nog zal deelnemen.

Wil je de presentatie terugkijken dan kan dat via deze link.

Moodle badge

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees