Moodle rapport van alle profielprentjes

De plugin Roster is een eenvoudige rapport binnen Moodle met als doel om alle profielprentjes van de deelnemers van jouw cursus te tonen. Je kan de namen van de deelnemers aan of uit zetten en dat is leuk voor de docent om snel namen te leren. Een andere optie is dat je het overzicht van profielprentjes kan afdrukken in zo’n manier dat er ook netjes uit de printer komt rollen.

Voorwaarde is wel dat elke deelnemer een fotootje van zichzelf in zijn eigen profiel heeft gezet. Hiervan moet je maar een opdracht maken dat iedereen dat ook doet.

Deze plugin verschilt overigens niet zoveel van het blok Faces, waar we vorig jaar over schreven. Roster is als een rapport binnen in Moodle ontwikkeld en niet als blok. Maar het doel van beide plugins is hetzelfde.

Moodle report roster names

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees