Webwinkel vol met Moodle producten

Al jarenlang lang zijn er allerlei producten te koop met het Moodle logo erop. Zo’n acht jaar geleden heb ik zelf een T-shirt gekocht en een paar jaar geleden kreeg ik na een serie trainingen een koffiemok met het logo van Moodle erop. De site waar je zulke producten kan kopen is voor de feestdagen overgegaan naar een nieuwe webshop. Deze is te vinden op http://www.zazzle.com/moodle_hq.

Uiteraard kan je weer T-shirts en mokken kopen, maar ook klokken, tassen en zelfs telefoonhoesjes. Maar het meest opvallende vond ik dat je ook plectrums kunt kopen. Als (amateur) gitarist erg leuk om te zien, maar 4 dollar per stuk (excl verzendkosten) vind ik wat overdreven…

De merchandising van Moodle blijft wel leuk om te bekijken.

plectrum Moodle
plectrum
Moodle_klok
klok

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees