Voeg Moodle plugins toe aan je favorieten

In de Moodle plugin database is een leuke functie toegevoegd; je kan een plugin toevoegen als favoriet. Bij elke plugin staat het aantal keer dat deze is toegevoegd. Je kon al het aantal keer zien dat een plugin was gedownload, maar nu heb je nog een parameter die aangeeft hoe een plugin wordt gewaardeerd door de Moodle Community.

Moodle plugins favorieten

Met deze nieuwe functie komen ook andere opties beschikbaar die je bij grote webshops al ziet. Al Pietje en Jantje plugins A, B en C interessant vinden en Pietje gaat ook plugin D gebruiken, dan zal Jantje dat ook wel interessant vinden. Op die manier geïnspireerd worden, is alleen maar goed.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees