Nieuw boek – Moodle Gradebook – Second Edition

  • Moodle blog
  • >
  • Nieuw boek – Moodle Gradebook – Second Edition

Er is weer een nieuw Moodle boek verschenen Moodle Gradebook – Second Edition. Dit boek gaat over het Moodle cijfer overzicht en wat je daar allemaal mee kunt bereiken. De auteur (@bbarrington) schreef ook de eerste versie en brengt nu dus een nieuwe versie uit. Het boek is gebaseerd op Moodle versie 2.7 wat net een beetje jammer is omdat met name het uiterlijk maar zeker ook functionaliteit van het cijfer overzicht in Moodle 2.8 flink is gewijzigd.

Het boek is voor docenten en beheerders die ervaring hebben met Moodle 2.x. Ervaring met cijferbeheer is niet vereist. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Moodle in cijferbeheer dan is dit boek misschien een aardig kerst kado?

Bekijk ook alle overige boeken die deze uitgeverij publiceert op het gebied van Moodle.

Moodle Gradebook

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees