Moodle leren via Moodle MOOC

Learn Moodle

Moodle leren via Moodle…dat kan vanaf 15 januari 2015 op Learn Moodle. Zondag 11 januari is er een opening door Martin Dougiamas.

In deze Massive Online Open Course (MOOC) leer je in vier weken tijd Moodle kennen in een omgeving met actieve werkvormen.  Na afronding of bij een actieve bijdrage aan de cursus verdien je een badge.

De vorige editie uit september 2013 had 9500 deelnemers vanuit heel de wereld. Zelf ben ik bijna continue bezig met Moodle maar de vorige keer heb ook ik nog dingen geleerd. Met name van andere deelnemers die deelden hoe ze Moodle soms op een hele creatieve manier inzetten. Ik heb alvast een account aangemaakt!

#learnmoodle

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees