Atto teksteditor in volledig scherm

Met de oude teksteditors in Moodle (voor versie 2.5) had je altijd die handige knop om de editor in volledig scherm te zetten. Zeker als je wat meer ruimte nodig had om te schrijven, was dit een fijne optie. Bij de nieuwe teksteditor Atto (sinds versie 2.7) was deze functie niet beschikbaar. Het fijne aan Atto is dat het geschikt is om ook plugins voor te ontwikkelen en dus heeft iemand (Daniel Thies beter gezegd) een plugin geschreven die deze nieuwe editor ook in een volledig scherm kan plaatsen.

Download Atto Full screen.

Atto_fullscreen

Atto_not_fullscreen

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees